O nebunie de gusturi, super ușor de preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri și le călim în ulei de măsline, cu sare, piper, usturoi și ghimbir pentru aproximativ 10 minute.
Adăugam ciupercile, ceapa și mixul de legume, punem capacul și lăsăm să fiarbă în suc propriu.
In acest timp, fierbem taiteii in apa clocotite cu sare pentru aproximativ 5 minute.
Adăugăm sosul de soia si cel dulce de chilli si mai lasam pe foc 5 minute.
Amestecăm și lâsâm să se răceasca.
Ingrediente
Indicații
Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri și le călim în ulei de măsline, cu sare, piper, usturoi și ghimbir pentru aproximativ 10 minute.
Adăugam ciupercile, ceapa și mixul de legume, punem capacul și lăsăm să fiarbă în suc propriu.
In acest timp, fierbem taiteii in apa clocotite cu sare pentru aproximativ 5 minute.
Adăugăm sosul de soia si cel dulce de chilli si mai lasam pe foc 5 minute.
Amestecăm și lâsâm să se răceasca.