Gustul copilariei este aici.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu zahărul cu ajutorul mixerului, apoi se pun pe rând ouăle. Praful de copt se amestecă în făină și se pune treptat. Când nu se mai poate mixa, se începe frământatul cu mâna până se obține un aluat moale. Se fac biluțe proporționale cu formele avute și se pun la copt.
Eu în loc de biscuiți folosesc restul de aluat copt care rămâne după ce curăț formele (pe care îl maruntesc în blender).
Se amestecă biscuiții/aluatul cu zahărul și cacaua. După aceea se topește ciocolata pe baie de aburi si se toarnă peste amestecul anterior și se amestecă în continuare. Treptat se pune laptele și se amestecă cu o lingura, iar la final se adaugă esența plus nuca mărunțită.
Se umplu nucile coapte și se pot servi cu zahăr pudră peste.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă untul cu zahărul cu ajutorul mixerului, apoi se pun pe rând ouăle. Praful de copt se amestecă în făină și se pune treptat. Când nu se mai poate mixa, se începe frământatul cu mâna până se obține un aluat moale. Se fac biluțe proporționale cu formele avute și se pun la copt.
Eu în loc de biscuiți folosesc restul de aluat copt care rămâne după ce curăț formele (pe care îl maruntesc în blender).
Se amestecă biscuiții/aluatul cu zahărul și cacaua. După aceea se topește ciocolata pe baie de aburi si se toarnă peste amestecul anterior și se amestecă în continuare. Treptat se pune laptele și se amestecă cu o lingura, iar la final se adaugă esența plus nuca mărunțită.
Se umplu nucile coapte și se pot servi cu zahăr pudră peste.