Nuga cu alune si merisoare

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

O reteta super simpla si foarte usoara, mereu pe placul copiilor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 200 gr Marshmallow
 110 gr lapte praf
 50 gr unt
 30 gr alune sarate
 20 gr merisoare
 1 foaie de napolitana

Mod de preparare:

1

Se pregateste tava dorita. Foaia de napolitana se taie in doua bucati egale, dupa dimensiunea tăvii. Se aseaza foaia de napolitana in tava. Se pune untul la topit intr-o cratita. Cand untul este topit se adauga bucățile de marshmallow. Se amesteca pana se topesc si se adauga laptele praf. Se amesteca rapid pana se incorporeaza tot laptele praf.

2

La sfarsit se adauga alunele si merisoarele si se amesteca. Se adauga compozitia repede peste foaia de napolitana si se intinde putin cat sa ajunga pe fiecare colt/margine. Se aseaza si cealalta foaie, se apasa foarte putin cu palma si se lasa la rece 30 min.

Ingrediente

 200 gr Marshmallow
 110 gr lapte praf
 50 gr unt
 30 gr alune sarate
 20 gr merisoare
 1 foaie de napolitana

Indicații

1

Se pregateste tava dorita. Foaia de napolitana se taie in doua bucati egale, dupa dimensiunea tăvii. Se aseaza foaia de napolitana in tava. Se pune untul la topit intr-o cratita. Cand untul este topit se adauga bucățile de marshmallow. Se amesteca pana se topesc si se adauga laptele praf. Se amesteca rapid pana se incorporeaza tot laptele praf.

2

La sfarsit se adauga alunele si merisoarele si se amesteca. Se adauga compozitia repede peste foaia de napolitana si se intinde putin cat sa ajunga pe fiecare colt/margine. Se aseaza si cealalta foaie, se apasa foarte putin cu palma si se lasa la rece 30 min.

Note

Nuga cu alune si merisoare