Oatmeal porridge/Terci de ovăz

AutorAdrianaEfimov
DificultateÎncepător

Mic dejun rapid și sănătos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 250 ml apa
 40 gr ovaz
 ½ tsp scorțișoară
 1 tbsp esență de rom/vanilie
 ½ banana
 10 gr ciocolata neagra
 10 gr nuci maruntite
 ½ tbsp unt de fistic

Mod de preparare:

1

Se amestecă apa, ovăzul, esența de rom/ vanilie și scorțișoara.

2

Se pun într-o cratiță și se lasă la foc mic, amestecând continuu până se absoarbe lichidul.

3

Se ornează cu topping-uri după preferință.
Eu am folosit banana, nuci, unt de fistic și o bucată de ciocolată!😃

Ingrediente

 250 ml apa
 40 gr ovaz
 ½ tsp scorțișoară
 1 tbsp esență de rom/vanilie
 ½ banana
 10 gr ciocolata neagra
 10 gr nuci maruntite
 ½ tbsp unt de fistic

Indicații

1

Se amestecă apa, ovăzul, esența de rom/ vanilie și scorțișoara.

2

Se pun într-o cratiță și se lasă la foc mic, amestecând continuu până se absoarbe lichidul.

3

Se ornează cu topping-uri după preferință.
Eu am folosit banana, nuci, unt de fistic și o bucată de ciocolată!😃

Note

Oatmeal porridge/Terci de ovăz