O retea delicioasa si sanatoasa!
Ingrediente:
5 albusuri de ou
100 gr spanac
1 tbsp ulei de masline
Mod de preparare:
1
Spanacul se taie grosier.
2
Se pune uleiul la incalzit si se adauga spanacul. Se caleste pentru 5 minute.
3
Intr-un bol se bat albusurile si se adauga peste spanac.
4
Se imping marginile omletei pentru a permite albusului necoagulat sa ajunga pe fundul tigaii.
5
Cand omleta este gata pe o parte se intoarce si pe cealalta.
Ingrediente
5 albusuri de ou
100 gr spanac
1 tbsp ulei de masline
Indicații
1
Spanacul se taie grosier.
2
Se pune uleiul la incalzit si se adauga spanacul. Se caleste pentru 5 minute.
3
Intr-un bol se bat albusurile si se adauga peste spanac.
4
Se imping marginile omletei pentru a permite albusului necoagulat sa ajunga pe fundul tigaii.
5
Cand omleta este gata pe o parte se intoarce si pe cealalta.