O varianta de pranz satios si sanatos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se spala si se taie in 4. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu o lingura de ulei de masline, praful de usturoi, boiaua de ardei si putina sare.
Se introduc in cuptorul preincalzit la 250°C cu ventilatie, caldura sus si jos aproximativ 35-40 de minute.
Broccoli se desprinde in buchetele mici, ce se fierb 6-7 minute, dupa care se scurg.
Se bat ouale cu un praf de sare si se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. Se adauga broccoli, se lasa 1-2 minute, dupa care se intoarce omleta. Se adauga parmezanul si pe impatureste in 2. Servim alaturi de cartofi.
Ingrediente
Indicații
Se curata cartofii, se spala si se taie in 4. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu o lingura de ulei de masline, praful de usturoi, boiaua de ardei si putina sare.
Se introduc in cuptorul preincalzit la 250°C cu ventilatie, caldura sus si jos aproximativ 35-40 de minute.
Broccoli se desprinde in buchetele mici, ce se fierb 6-7 minute, dupa care se scurg.
Se bat ouale cu un praf de sare si se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. Se adauga broccoli, se lasa 1-2 minute, dupa care se intoarce omleta. Se adauga parmezanul si pe impatureste in 2. Servim alaturi de cartofi.