Omleta la cuptor cu iaurt de capra

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta delicioasa de omleta!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 50 gr unt
 4 oua
 60 gr spanac
 sare si piper dupa gust
 50 gr salam uscat
 1 fir de ceapa verde
 50 ml lapte
 100 ml iaurt de capra
 60 gr cascaval afumat
 2 dulceata de ardei iute

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie incinsa de fonta punem untul sa se topeasca.

2

Intr-un bol batem bine cele 4 oua, adaugam sare, piper, dulceata de ardei iute, iaurtul si laptele.

3

In momentul in care untul s-a topit, punem ceapa verde si salamul uscat (taiate marunt in prealabil) sa se rumeneasca putin, 2-3 minute.

4

Punem ouale in tigaie si imediat cascavalul afumat.

5

Dupa cateva minute adaugam spanacul.

6

In cuptorul preincalzit la 180°C bagam tigaia de fonta pentru 25 de minute.

Ingrediente

 50 gr unt
 4 oua
 60 gr spanac
 sare si piper dupa gust
 50 gr salam uscat
 1 fir de ceapa verde
 50 ml lapte
 100 ml iaurt de capra
 60 gr cascaval afumat
 2 dulceata de ardei iute

Indicații

1

Intr-o tigaie incinsa de fonta punem untul sa se topeasca.

2

Intr-un bol batem bine cele 4 oua, adaugam sare, piper, dulceata de ardei iute, iaurtul si laptele.

3

In momentul in care untul s-a topit, punem ceapa verde si salamul uscat (taiate marunt in prealabil) sa se rumeneasca putin, 2-3 minute.

4

Punem ouale in tigaie si imediat cascavalul afumat.

5

Dupa cateva minute adaugam spanacul.

6

In cuptorul preincalzit la 180°C bagam tigaia de fonta pentru 25 de minute.

Omleta la cuptor cu iaurt de capra