O reteta delicioasa de omleta!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incinsa de fonta punem untul sa se topeasca.
Intr-un bol batem bine cele 4 oua, adaugam sare, piper, dulceata de ardei iute, iaurtul si laptele.
In momentul in care untul s-a topit, punem ceapa verde si salamul uscat (taiate marunt in prealabil) sa se rumeneasca putin, 2-3 minute.
Punem ouale in tigaie si imediat cascavalul afumat.
Dupa cateva minute adaugam spanacul.
In cuptorul preincalzit la 180°C bagam tigaia de fonta pentru 25 de minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie incinsa de fonta punem untul sa se topeasca.
Intr-un bol batem bine cele 4 oua, adaugam sare, piper, dulceata de ardei iute, iaurtul si laptele.
In momentul in care untul s-a topit, punem ceapa verde si salamul uscat (taiate marunt in prealabil) sa se rumeneasca putin, 2-3 minute.
Punem ouale in tigaie si imediat cascavalul afumat.
Dupa cateva minute adaugam spanacul.
In cuptorul preincalzit la 180°C bagam tigaia de fonta pentru 25 de minute.