Omleta pufoasa sau cum transformi o banala omleta intr-un norisor care se topeste in gura 😁
Ingrediente:
Mod de preparare:
Separam albusul de galbenus pentru 2 dintre cele 3 oua.
Batem albusurile cu un mixer pana se intaresc si au aspectul de bezea.
Batem cele doua galbenusuri impreuna cu al treilea ou ca pentru omleta (cu un tel).
Intr-o tigaie incinsa adaugam amestecul de galbenusuri si lasam pana se poate intoarce ca o clatita (atentie sa nu se rupa). Dupa ce intoarcem, acoperim cu un capac pentru aproximativ 2 min.
Dupa ce galbenusurile s-au facut pe ambele parti, adaugam albusurile si le aranjam cu o spatula astfel incat sa acopere in intregime omleta din galbenusuri.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 4 min.
Scoatem omleta cu o paleta si o asezam pe farfurie. O impaturim cu grija sa nu se rupa.
Se serveste cu rosii si branza.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Separam albusul de galbenus pentru 2 dintre cele 3 oua.
Batem albusurile cu un mixer pana se intaresc si au aspectul de bezea.
Batem cele doua galbenusuri impreuna cu al treilea ou ca pentru omleta (cu un tel).
Intr-o tigaie incinsa adaugam amestecul de galbenusuri si lasam pana se poate intoarce ca o clatita (atentie sa nu se rupa). Dupa ce intoarcem, acoperim cu un capac pentru aproximativ 2 min.
Dupa ce galbenusurile s-au facut pe ambele parti, adaugam albusurile si le aranjam cu o spatula astfel incat sa acopere in intregime omleta din galbenusuri.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 4 min.
Scoatem omleta cu o paleta si o asezam pe farfurie. O impaturim cu grija sa nu se rupa.
Se serveste cu rosii si branza.
Pofta buna!