Iata o alta modalitate de a pregati ouale, la cuptor, intr-o omleta pufoasa si foarte simplu de pregatit. Painea se umfla cu oul amestecat cu laptele si iese deosebit de gustoasa toata combinatia. Va recomand cu drag aceasta reteta!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol am sparte cele 3 oua pe care le-am batut cu un praf de sare. Am adaugat cantitatea de lapte pe care am incorporat-o. Cascavalul l-am ras pe razatoate si l-am adaugat in vas peste oul batut cu lapte.
Am taiat painea in cuburi si am pus-o intr-un vas termorezistent iar peste ea am adaugat rosiile cherry. Am turnat compozitia cu ou batut peste paine si rosii, am condimentat si am dat la cuptor. Am tinul vasul la cuptor apx. 15 minute la 180 grade sau pana s-a rumenit frumos si a crescut in dimensiuni. Am servit fierbinte si a fost extrem de delicios.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol am sparte cele 3 oua pe care le-am batut cu un praf de sare. Am adaugat cantitatea de lapte pe care am incorporat-o. Cascavalul l-am ras pe razatoate si l-am adaugat in vas peste oul batut cu lapte.
Am taiat painea in cuburi si am pus-o intr-un vas termorezistent iar peste ea am adaugat rosiile cherry. Am turnat compozitia cu ou batut peste paine si rosii, am condimentat si am dat la cuptor. Am tinul vasul la cuptor apx. 15 minute la 180 grade sau pana s-a rumenit frumos si a crescut in dimensiuni. Am servit fierbinte si a fost extrem de delicios.