Din seria micului dejun sanatos si usor de facut face parte si aceasta omleta gustoasa care poate fi preparata in principiu cam cu orice avem prin frigider 🙂 Ingredientele de mai jos sunt pentru doua portii. <3
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim ingredientele necesare pentru omleta, legumele pot fi inlocuite cu orice preferati. Eu am incercat si alte combinatii (rosii, ciuperci si mozzarella sau spanac, sparanghet, broccoli) si toate au iesit delicioase 🙂
Calim legumele 3-4 minute in purtin unt topit.
Intr-un bol, batem bine ouale cu un tel. Adaugam kefirul peste ouale batute si continuam sa amestecam pana cand totul devine omogen.
Adaugam sare, piper sau orice alte condimente preferati, in compozitie.
Intr-o tava care poate fi bagata la cuptor (eu am folosit o forma de tarta de data asta) punem compozitia obtinuta la pasul anterior, peste care adaugam si legumele si le unifomizam pe intreaga suprafata. Adaugam cascavalul ras.
Bagam compozitia la cuptorul preincalzit la 190˚C, cu ventilatie, pentru aproximativ 20 de minute. 🙂
Enjoy!
Ingrediente
Indicații
Pregatim ingredientele necesare pentru omleta, legumele pot fi inlocuite cu orice preferati. Eu am incercat si alte combinatii (rosii, ciuperci si mozzarella sau spanac, sparanghet, broccoli) si toate au iesit delicioase 🙂
Calim legumele 3-4 minute in purtin unt topit.
Intr-un bol, batem bine ouale cu un tel. Adaugam kefirul peste ouale batute si continuam sa amestecam pana cand totul devine omogen.
Adaugam sare, piper sau orice alte condimente preferati, in compozitie.
Intr-o tava care poate fi bagata la cuptor (eu am folosit o forma de tarta de data asta) punem compozitia obtinuta la pasul anterior, peste care adaugam si legumele si le unifomizam pe intreaga suprafata. Adaugam cascavalul ras.
Bagam compozitia la cuptorul preincalzit la 190˚C, cu ventilatie, pentru aproximativ 20 de minute. 🙂
Enjoy!