Orez cu ciuperci si naut

Autormalia
DificultateÎncepător

Un preparat rapid si satios.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 120 gr Orez
 100 gr Naut (din conserva)
 150 gr Ciuperci (din conserva)
 ½ Ceapa
 Condimente

Mod de preparare:

1

Se taie ceapa si se “caleste” in putina apa.

2

Cand incepe sa prinda o culoare putin aurie se adauga orezul si cantitatea de apa corespunzatoare (vezi instructiunile de pe punga in functie de orezul folosit).

3

Dupa aproximativ 5 minute se adauga ciupercile si nautul si se lasa la fiert pana cand nu mai este apa, amestecabd din cand in cand.

4

Se condimenteaza la final dupa preferinte.

Ingrediente

 120 gr Orez
 100 gr Naut (din conserva)
 150 gr Ciuperci (din conserva)
 ½ Ceapa
 Condimente

Indicații

1

Se taie ceapa si se “caleste” in putina apa.

2

Cand incepe sa prinda o culoare putin aurie se adauga orezul si cantitatea de apa corespunzatoare (vezi instructiunile de pe punga in functie de orezul folosit).

3

Dupa aproximativ 5 minute se adauga ciupercile si nautul si se lasa la fiert pana cand nu mai este apa, amestecabd din cand in cand.

4

Se condimenteaza la final dupa preferinte.

Note

Orez cu ciuperci si naut