Un desert rapid si delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem orezul spalat in cratita si adaugam apa, putina sare, cat luam cu doua degete. Lasam totul sa fiarba pana se absoarbe toata apa. Amestecam usor din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Dureaza cam 10 minute.
Adaugam laptele si lasam sa dea in clocot, amestecand constant. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba aproximativ 5 minute. Amestecam in continuare.
Oprim focul si acoperim cu un capac.
Intre timp pregatim siropul de capsuni : adaugam capsunile spalate in cratita impreuna cu zaharul si cateva linguri de apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa si capsunile se inmoaie. Se poate adauga o lingurita de amidon.
Aranjam in recipiente in straturi si decoram cu capsuni proaspete deasupra.
Ingrediente
Indicații
Punem orezul spalat in cratita si adaugam apa, putina sare, cat luam cu doua degete. Lasam totul sa fiarba pana se absoarbe toata apa. Amestecam usor din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Dureaza cam 10 minute.
Adaugam laptele si lasam sa dea in clocot, amestecand constant. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba aproximativ 5 minute. Amestecam in continuare.
Oprim focul si acoperim cu un capac.
Intre timp pregatim siropul de capsuni : adaugam capsunile spalate in cratita impreuna cu zaharul si cateva linguri de apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa si capsunile se inmoaie. Se poate adauga o lingurita de amidon.
Aranjam in recipiente in straturi si decoram cu capsuni proaspete deasupra.