Ou in pâine la cuptor. Un mic dejun rapid și foarte gustos
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie șunca mărunt și se dă prin răzătoare cașcavalul.
Se iau chiflele, li se taie un capac și se scobesc de miez.
După ce chiflele sunt scobite, se adaugă șunca, cașcavalul, iar deasupra se adaugă oul intreg și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se așează in tavă de copt. Se dau la cuptor incins in prealabil la 150 grade, pentru 15 minute, până când oul este făcut.
Dacă se mai dorește deasupra cașcaval (extra), acesta se adaugă peste ou când este aproape gata și se mai lasă la cuptor până cașcavalul începe să se topească, iar la final se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se taie șunca mărunt și se dă prin răzătoare cașcavalul.
Se iau chiflele, li se taie un capac și se scobesc de miez.
După ce chiflele sunt scobite, se adaugă șunca, cașcavalul, iar deasupra se adaugă oul intreg și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se așează in tavă de copt. Se dau la cuptor incins in prealabil la 150 grade, pentru 15 minute, până când oul este făcut.
Dacă se mai dorește deasupra cașcaval (extra), acesta se adaugă peste ou când este aproape gata și se mai lasă la cuptor până cașcavalul începe să se topească, iar la final se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt.
Poftă bună!