Ou pufos la cuptor. Un mic dejun rapid și sănatos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă oul de albuș și gălbenuș și se pregătește un bol.
Cu ajutorul unui mixer, albușul se bate, până în momentul când, atunci când bolul este întors, albușul nu își schimbă forma.
Când este bine bătut se adaugă cozile de la o ceapă (tăiate cât mai mărunt).
Se răzuiește cașcavalul și se adaugă compoziției după care se condimentează cu sare și piper (după gust),
Într-o tavă de cuptor se pune hârtie de copt și se așează, spuma obținută, într-o formă suficient de robustă încât să susțină un gălbenuș de ou.
Se pune gălbenușul în centrul spumei și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, unde se ține până se gătește suficient gălbenușul.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se separă oul de albuș și gălbenuș și se pregătește un bol.
Cu ajutorul unui mixer, albușul se bate, până în momentul când, atunci când bolul este întors, albușul nu își schimbă forma.
Când este bine bătut se adaugă cozile de la o ceapă (tăiate cât mai mărunt).
Se răzuiește cașcavalul și se adaugă compoziției după care se condimentează cu sare și piper (după gust),
Într-o tavă de cuptor se pune hârtie de copt și se așează, spuma obținută, într-o formă suficient de robustă încât să susțină un gălbenuș de ou.
Se pune gălbenușul în centrul spumei și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, unde se ține până se gătește suficient gălbenușul.
Poftă bună!