fbpx

Ou pufos la cuptor

AvatarAutorDANIELA
DificultateÎncepător

Ou pufos la cuptor. Un mic dejun rapid și sănatos.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 1 ou
 50 g cașcaval
 cozi de ceapă verde
 sare și piper

Mod de preparare:

1

Se separă oul de albuș și gălbenuș și se pregătește un bol.

2

Cu ajutorul unui mixer, albușul se bate, până în momentul când, atunci când bolul este întors, albușul nu își schimbă forma.

3

Când este bine bătut se adaugă cozile de la o ceapă (tăiate cât mai mărunt).

4

Se răzuiește cașcavalul și se adaugă compoziției după care se condimentează cu sare și piper (după gust),

5

Într-o tavă de cuptor se pune hârtie de copt și se așează, spuma obținută, într-o formă suficient de robustă încât să susțină un gălbenuș de ou.

6

Se pune gălbenușul în centrul spumei și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, unde se ține până se gătește suficient gălbenușul.

Poftă bună!

Ingrediente

 1 ou
 50 g cașcaval
 cozi de ceapă verde
 sare și piper

Direcții

1

Se separă oul de albuș și gălbenuș și se pregătește un bol.

2

Cu ajutorul unui mixer, albușul se bate, până în momentul când, atunci când bolul este întors, albușul nu își schimbă forma.

3

Când este bine bătut se adaugă cozile de la o ceapă (tăiate cât mai mărunt).

4

Se răzuiește cașcavalul și se adaugă compoziției după care se condimentează cu sare și piper (după gust),

5

Într-o tavă de cuptor se pune hârtie de copt și se așează, spuma obținută, într-o formă suficient de robustă încât să susțină un gălbenuș de ou.

6

Se pune gălbenușul în centrul spumei și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, unde se ține până se gătește suficient gălbenușul.

Poftă bună!

Ou pufos la cuptor