Oua cu sos de roșii

AutorCameliaAndrei
DificultateÎncepător

Oua absolut delicioasa

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 Ceapa
 1 Ardei capia
 5 Oua
 ½ tsp Sare si piper
 1 tsp Boia afumata
 1 Pătrunjel
 100 gr Telemea tăiată cubulețe
 1 Ardei iute
 2 Ulei masline
 400 Sos de roșii

Mod de preparare:

1

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, usturoiul se taiie. Se încinge tigaia , se adaugă uleiul, apoi ceapa și usturoiul apoi se adaugă ardeiul capia . Se presară un praf de sare și se amestecă. Se reduce focul și se călește la foc mic timp de 7-8 minute, până când legumele sunt gătite .

2

Se adaugă sosul de roșii si boiaua afumata si se fierbe pana este gătit sosul . Se poate adaugă 1 lingurița zahar dacă este prea acru sosul. Se face cu lingura care o gaura in care se adaug câte un ou . Se acoperă cu un capac si se lasă pana când oul este gătit . Se oprește focul si se adaugă telemeaua , pătrunjelul si ardeiul iute .

Ingrediente

 1 Ceapa
 1 Ardei capia
 5 Oua
 ½ tsp Sare si piper
 1 tsp Boia afumata
 1 Pătrunjel
 100 gr Telemea tăiată cubulețe
 1 Ardei iute
 2 Ulei masline
 400 Sos de roșii

Indicații

1

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, usturoiul se taiie. Se încinge tigaia , se adaugă uleiul, apoi ceapa și usturoiul apoi se adaugă ardeiul capia . Se presară un praf de sare și se amestecă. Se reduce focul și se călește la foc mic timp de 7-8 minute, până când legumele sunt gătite .

2

Se adaugă sosul de roșii si boiaua afumata si se fierbe pana este gătit sosul . Se poate adaugă 1 lingurița zahar dacă este prea acru sosul. Se face cu lingura care o gaura in care se adaug câte un ou . Se acoperă cu un capac si se lasă pana când oul este gătit . Se oprește focul si se adaugă telemeaua , pătrunjelul si ardeiul iute .

Note

Oua cu sos de roșii