Oua ochi de prepelita cu salata de primavara cu branza de oaie

AutorMoodie Foodie
DificultateÎncepător

Cand clasicul ou ochi a devenit plictisitor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total15 minute

Ingrediente:

 10 oua de prepelita
 30 gr parmezan
 25 gr rucola
 2 ridichi
 1 castravete
 40 branza de oaie

Mod de preparare:

1

Se sparg 10 oua de prepelita in tigaia incinsa si unsa cu ulei si se pune capacul.

2

Se presara parmezan si se lasa pana cand ouale sunt gatite dar au galbenusul lichid.

3

Langa se face un amestec din ridichi, castraveti, rucola si branza sfaramata de oaie.

Ingrediente

 10 oua de prepelita
 30 gr parmezan
 25 gr rucola
 2 ridichi
 1 castravete
 40 branza de oaie

Indicații

1

Se sparg 10 oua de prepelita in tigaia incinsa si unsa cu ulei si se pune capacul.

2

Se presara parmezan si se lasa pana cand ouale sunt gatite dar au galbenusul lichid.

3

Langa se face un amestec din ridichi, castraveti, rucola si branza sfaramata de oaie.

Note

Oua ochi de prepelita cu salata de primavara cu branza de oaie