Cand clasicul ou ochi a devenit plictisitor.
Ingrediente:
10 oua de prepelita
30 gr parmezan
25 gr rucola
2 ridichi
1 castravete
40 branza de oaie
Mod de preparare:
1
Se sparg 10 oua de prepelita in tigaia incinsa si unsa cu ulei si se pune capacul.
2
Se presara parmezan si se lasa pana cand ouale sunt gatite dar au galbenusul lichid.
3
Langa se face un amestec din ridichi, castraveti, rucola si branza sfaramata de oaie.
Ingrediente
10 oua de prepelita
30 gr parmezan
25 gr rucola
2 ridichi
1 castravete
40 branza de oaie
Indicații
1
Se sparg 10 oua de prepelita in tigaia incinsa si unsa cu ulei si se pune capacul.
2
Se presara parmezan si se lasa pana cand ouale sunt gatite dar au galbenusul lichid.
3
Langa se face un amestec din ridichi, castraveti, rucola si branza sfaramata de oaie.