fbpx

Oua turcesti cu naut

AutorDeMancare
DificultateÎncepător

Un mic dejun savuros si hranitor numai bun pentru o dimineata friguroasa.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 4 Oua
 1 Conserva de naut
 2 linguri(ă) Ulei de masline
 1 linguriță(e) Boia de ardei dulce
 500 ml Iaurt grecesc
 20 g Marar
 10 g Busuioc
 1 l Apa
 Otet

Mod de preparare:

1

Puneti la fiert apa si otetul, cand amestecul incepe sa fiarba, spargeti fiecare ou in mijlocul oalei in care fierbe apa.

Posati ouale timp de 4-5 minute pentru a fi moi, sau 7 pentru a fi tari.

2

Intr-o tigaie incinsa, turnati uleiul de masline, nautul bine scurs de apa si boia dulce de ardei.

Nautul trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se arde prea tare, 5 minute sunt suficiente pentru a capata o crusta crocanta.

3

Pe o farfurie intinsa asezati iaurtul, in centru ouale posate, iar in jur nautul si sosul de ulei de masline si boia.

4

Presarati marar proaspat sj busuioc.

Ingrediente

 4 Oua
 1 Conserva de naut
 2 linguri(ă) Ulei de masline
 1 linguriță(e) Boia de ardei dulce
 500 ml Iaurt grecesc
 20 g Marar
 10 g Busuioc
 1 l Apa
 Otet

Direcții

1

Puneti la fiert apa si otetul, cand amestecul incepe sa fiarba, spargeti fiecare ou in mijlocul oalei in care fierbe apa.

Posati ouale timp de 4-5 minute pentru a fi moi, sau 7 pentru a fi tari.

2

Intr-o tigaie incinsa, turnati uleiul de masline, nautul bine scurs de apa si boia dulce de ardei.

Nautul trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se arde prea tare, 5 minute sunt suficiente pentru a capata o crusta crocanta.

3

Pe o farfurie intinsa asezati iaurtul, in centru ouale posate, iar in jur nautul si sosul de ulei de masline si boia.

4

Presarati marar proaspat sj busuioc.

Oua turcesti cu naut