Mesele festive pot contine oricand un astfel de preparat atat de aspectuos si gustos. Va recomand cu drag sa incercati!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am fiert ouale si apoi le-am mutat intr-un vas cu apa foarte rece care sa ajute la decojire. Dupa ce le-am decojit le-am taiat in jumatati si le-am scos galbenusurile intr-un bol.
Galbenusurile le-am amestecat cu o jumatate de avocado, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Compozitia am pus-o intr-o punga de ornat si am umplut jumatatile de albus.
Crevetii i-am tras in tigaie timp de 5-6 minute cu putin unt si sare. Crevetii i-am pus in jumatatile de ou ornate. Restul de jumatati le-am ornat cu bucatele de rosii deshidratate si somon afumat. Peste toate ouale umplute am adaugat bobite de rodie.
Ingrediente
Indicații
Am fiert ouale si apoi le-am mutat intr-un vas cu apa foarte rece care sa ajute la decojire. Dupa ce le-am decojit le-am taiat in jumatati si le-am scos galbenusurile intr-un bol.
Galbenusurile le-am amestecat cu o jumatate de avocado, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Compozitia am pus-o intr-o punga de ornat si am umplut jumatatile de albus.
Crevetii i-am tras in tigaie timp de 5-6 minute cu putin unt si sare. Crevetii i-am pus in jumatatile de ou ornate. Restul de jumatati le-am ornat cu bucatele de rosii deshidratate si somon afumat. Peste toate ouale umplute am adaugat bobite de rodie.