Este important să atingem necesarul proteic zilnic atât pentru creșterea în masă musculară cât și în perioada de slăbire.
Pentru un plus de proteină în terciul de ovăz, se adaugă o cupă de pudră proteică (whey) care va da și un plus de gust (eu am folosit aroma de fructul pasiunii)
Ingrediente:
Mod de preparare:
1. Se pun fulgii de ovaz intr-un bol peste care se adauga 300 ml de apa, apoi se pun la microunde pentru 2 min la 700W.
2. Cand ovazul este gata (se dubleaza in volum) , se adauga 1 lingura de iaurt grecesc si se amesteca (ofera cremozitate).
3. Se orneaza preparatul dupa preferintele fiecaruia.
Personal imi place sa le pun pe fiecare deasupra ovazului, dar sunt persoane care le amesteca pe toate cu ovazul.
Ingrediente
Indicații
1. Se pun fulgii de ovaz intr-un bol peste care se adauga 300 ml de apa, apoi se pun la microunde pentru 2 min la 700W.
2. Cand ovazul este gata (se dubleaza in volum) , se adauga 1 lingura de iaurt grecesc si se amesteca (ofera cremozitate).
3. Se orneaza preparatul dupa preferintele fiecaruia.
Personal imi place sa le pun pe fiecare deasupra ovazului, dar sunt persoane care le amesteca pe toate cu ovazul.