Un mic dejun rapid, pregatit cu o seara inainte, ready to grab and enjoy.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un borcan se pun fulgii de ovaz si morcovul ras la razatoarea fina.
Se adauga nucsoara, scortisoara si sarea si se amesteca bine.
Se adauga laptele rece si se amesteca pana cand toata compozitia este incorporata.
Se acopera cu capacul si se da la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore. Fulgii de ovaz vor absorbi tot lichidul.
Serveste cu fructe preferate, nuci, ciocolata sau simplu.
Ingrediente
Indicații
Intr-un borcan se pun fulgii de ovaz si morcovul ras la razatoarea fina.
Se adauga nucsoara, scortisoara si sarea si se amesteca bine.
Se adauga laptele rece si se amesteca pana cand toata compozitia este incorporata.
Se acopera cu capacul si se da la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore. Fulgii de ovaz vor absorbi tot lichidul.
Serveste cu fructe preferate, nuci, ciocolata sau simplu.