Overnight carrot cake porridge

AutorGabriela.ble.food
DificultateÎncepător

Un mic dejun rapid, pregatit cu o seara inainte, ready to grab and enjoy.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare3 oreTimp total3 ore 5 minute

Ingrediente:

 50 gr Fulgi de ovaz
 200 ml Lapte
 ½ Morcov
 ½ tsp Nucsoara
 ½ tsp Scortisoara
 ¼ tsp Sare

Mod de preparare:

1

Intr-un borcan se pun fulgii de ovaz si morcovul ras la razatoarea fina.

2

Se adauga nucsoara, scortisoara si sarea si se amesteca bine.

3

Se adauga laptele rece si se amesteca pana cand toata compozitia este incorporata.

4

Se acopera cu capacul si se da la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore. Fulgii de ovaz vor absorbi tot lichidul.

5

Serveste cu fructe preferate, nuci, ciocolata sau simplu.

Ingrediente

 50 gr Fulgi de ovaz
 200 ml Lapte
 ½ Morcov
 ½ tsp Nucsoara
 ½ tsp Scortisoara
 ¼ tsp Sare

Indicații

1

Intr-un borcan se pun fulgii de ovaz si morcovul ras la razatoarea fina.

2

Se adauga nucsoara, scortisoara si sarea si se amesteca bine.

3

Se adauga laptele rece si se amesteca pana cand toata compozitia este incorporata.

4

Se acopera cu capacul si se da la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore. Fulgii de ovaz vor absorbi tot lichidul.

5

Serveste cu fructe preferate, nuci, ciocolata sau simplu.

Overnight carrot cake porridge