Va propun niste pachetele cu branza si susan, o retea gustoasa si rapida ce va trezi amintirile copilariei, mai pe scurt o reteta pentru suflet:D
Ingrediente:
Mod de preparare:
Foietajul se taie in forme patrate egale de dimensiuni mici.
Branza se sfarama si se amesteca cu ceapa tocata, patrunjel tocat, marar tocat, 1 lingurita de boia, sare si piper dupa gust, iar la final se adauga un ou pentru a lega toata compozitia.
Peste patratelele de foietaj se va pune cate 1-2 lingurite de ameste de branza si se vor inchide pachetelele pe diagonala. Trebuie sa arate ca niste triunghiuri.
Pachetelele se vor unge cu ou iar peste ele se va presara seminte de susan.
Se dau la cuptor la 180 grade C pentru 15-20 minute, sau pana devin aurii.
Se servesc cu un sos de iaurt amestecat cu un catel de usturoi zdrobit, sare si piper dupa gust.
Ingrediente
Indicații
Foietajul se taie in forme patrate egale de dimensiuni mici.
Branza se sfarama si se amesteca cu ceapa tocata, patrunjel tocat, marar tocat, 1 lingurita de boia, sare si piper dupa gust, iar la final se adauga un ou pentru a lega toata compozitia.
Peste patratelele de foietaj se va pune cate 1-2 lingurite de ameste de branza si se vor inchide pachetelele pe diagonala. Trebuie sa arate ca niste triunghiuri.
Pachetelele se vor unge cu ou iar peste ele se va presara seminte de susan.
Se dau la cuptor la 180 grade C pentru 15-20 minute, sau pana devin aurii.
Se servesc cu un sos de iaurt amestecat cu un catel de usturoi zdrobit, sare si piper dupa gust.