Pachetele de primavara gustoase si foarte usor de facut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.
Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.
Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.
Ingrediente
Indicații
Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.
Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.
Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.