Pachetele de primavara

Autorghita_elena
DificultateÎncepător

Acest preparat ne duce cu gândul la peisajele frumoase de pe tărâmul asiatic!

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 foi de placinta
 400 gr varza alba, tocata
 1 morcov ras
 1 tsp sare, piper
 1 tsp ulei de susan
 300 ml ulei pentru prajit

Mod de preparare:

1

Se toaca varza fin, iar morcovul se da pe răzătoare și se pun într-un bol, unde se amesteca cu sare, piper și uleiul de susan.

2

Pe un prosop de bucătărie se așază câte o foaie de plăcintă și se taie în 4. Fiecare foaie se unge cu putina apa (folosim o pensula). În mijlocul foilor se pune compoziția de varza cu morcov și le rulam.

3

Într-o tigaie, încingem uleiul și prăjim pachetele pana se rumenesc pe ambele parti.

4

Pachetelele se scot pe hârtie absorbanta. Se servesc alături de sos de soia sau sos teryaki.

Ingrediente

 2 foi de placinta
 400 gr varza alba, tocata
 1 morcov ras
 1 tsp sare, piper
 1 tsp ulei de susan
 300 ml ulei pentru prajit

Indicații

1

Se toaca varza fin, iar morcovul se da pe răzătoare și se pun într-un bol, unde se amesteca cu sare, piper și uleiul de susan.

2

Pe un prosop de bucătărie se așază câte o foaie de plăcintă și se taie în 4. Fiecare foaie se unge cu putina apa (folosim o pensula). În mijlocul foilor se pune compoziția de varza cu morcov și le rulam.

3

Într-o tigaie, încingem uleiul și prăjim pachetele pana se rumenesc pe ambele parti.

4

Pachetelele se scot pe hârtie absorbanta. Se servesc alături de sos de soia sau sos teryaki.

Note

Pachetele de primavara