Acest preparat ne duce cu gândul la peisajele frumoase de pe tărâmul asiatic!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca varza fin, iar morcovul se da pe răzătoare și se pun într-un bol, unde se amesteca cu sare, piper și uleiul de susan.
Pe un prosop de bucătărie se așază câte o foaie de plăcintă și se taie în 4. Fiecare foaie se unge cu putina apa (folosim o pensula). În mijlocul foilor se pune compoziția de varza cu morcov și le rulam.
Într-o tigaie, încingem uleiul și prăjim pachetele pana se rumenesc pe ambele parti.
Pachetelele se scot pe hârtie absorbanta. Se servesc alături de sos de soia sau sos teryaki.
Ingrediente
Indicații
Se toaca varza fin, iar morcovul se da pe răzătoare și se pun într-un bol, unde se amesteca cu sare, piper și uleiul de susan.
Pe un prosop de bucătărie se așază câte o foaie de plăcintă și se taie în 4. Fiecare foaie se unge cu putina apa (folosim o pensula). În mijlocul foilor se pune compoziția de varza cu morcov și le rulam.
Într-o tigaie, încingem uleiul și prăjim pachetele pana se rumenesc pe ambele parti.
Pachetelele se scot pe hârtie absorbanta. Se servesc alături de sos de soia sau sos teryaki.