Cea mai rapida paine! Fara drojdie, fara framantare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca marunt cele doua cepe si se pun intr-o tigaie. Peste ceapa punem otetul si zaharul si lasam la foc mic pentru 15 minute. Cand se evapora lichidul, ceapa este gata.
Se amesteca faina cu 2 lingurite rase si inca un sfert de lingurita de praf de copt si o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Adaugam iaurtul, laptele si amestecam bine.
Se adauga ceapa si se incorporeaza.
Se face o forma rotunda de paine si se pune in tava (cu foaie de copt).
Se da la cuptor pentru 45 de minute la 180°C.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Se toaca marunt cele doua cepe si se pun intr-o tigaie. Peste ceapa punem otetul si zaharul si lasam la foc mic pentru 15 minute. Cand se evapora lichidul, ceapa este gata.
Se amesteca faina cu 2 lingurite rase si inca un sfert de lingurita de praf de copt si o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Adaugam iaurtul, laptele si amestecam bine.
Se adauga ceapa si se incorporeaza.
Se face o forma rotunda de paine si se pune in tava (cu foaie de copt).
Se da la cuptor pentru 45 de minute la 180°C.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit 15 minute.