Paine de casa by Alexandra N

AutorNutritie Alexandra
DificultateÎncepător

Paine de casa cu faina integrala, si fulgi de ovaz macinati 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 oră 40 minuteTimp total2 ore

Ingrediente:

 260 gr faina integrala
 60 gr fulgi de ovaz
 1 ou
 1 mg apa
 1 praf de copt

Mod de preparare:

1

Fulgii de ovăz se macină la blender.

2

Măsurăm făina, o punem într-un bol cu fulgii măcinați, adăugăm sarea și amestecăm bine.

3

Adăugăm apa, amestecăm iarăși, adăugăm și oul + praful și amestecăm până obținem o pastă lipicioasă.

4

Aprindem cuptorul la 150°C.

5

Turnăm compoziția într-o tigaie antiaderentă sau o tavă cu hârtie de copt, vom împrăștia puțină făină înainte.

6

Introducem în cuptor, personal am lăsat circa 1 h 40', compoziția s-a copt mai greu interior, dar la final a fost bună pâinea.

😋

P.S.: Puteți adăuga semințe, sau orice vă place🥰

Ingrediente

 260 gr faina integrala
 60 gr fulgi de ovaz
 1 ou
 1 mg apa
 1 praf de copt

Indicații

1

Fulgii de ovăz se macină la blender.

2

Măsurăm făina, o punem într-un bol cu fulgii măcinați, adăugăm sarea și amestecăm bine.

3

Adăugăm apa, amestecăm iarăși, adăugăm și oul + praful și amestecăm până obținem o pastă lipicioasă.

4

Aprindem cuptorul la 150°C.

5

Turnăm compoziția într-o tigaie antiaderentă sau o tavă cu hârtie de copt, vom împrăștia puțină făină înainte.

6

Introducem în cuptor, personal am lăsat circa 1 h 40', compoziția s-a copt mai greu interior, dar la final a fost bună pâinea.

😋

P.S.: Puteți adăuga semințe, sau orice vă place🥰

Paine de casa by Alexandra N