Pentru ca e gata de bagat in cuptor in 15 minute si aluatul se face fara framantare, este o paine rapida si foarte delicioasa, potrivita pentru bebelusi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam faina integrala, faina alba, fulgii de ovaz, sarea, bicarbonatul si zaharul intr-un castron si am facut o gaura in centru.
Intr-un castron am amestecat oul cu laptele batut. Le-am adaugat peste ingredientele uscate si am amestecat pana a iesit un aluat umed si omogen.
Mi-am uns mainile cu putin ulei, formez o bila din aluat si o asez in tava. O aplatizez pana rezulta un disc, fac o cruce la suprafata cu un cutit si o bag in cuptorul incins, la 200 grade C. Dupa 50 de minute scot painea si o pun pe un grilaj sa se raceasca (15-20 de minute).
Ingrediente
Indicații
Amestecam faina integrala, faina alba, fulgii de ovaz, sarea, bicarbonatul si zaharul intr-un castron si am facut o gaura in centru.
Intr-un castron am amestecat oul cu laptele batut. Le-am adaugat peste ingredientele uscate si am amestecat pana a iesit un aluat umed si omogen.
Mi-am uns mainile cu putin ulei, formez o bila din aluat si o asez in tava. O aplatizez pana rezulta un disc, fac o cruce la suprafata cu un cutit si o bag in cuptorul incins, la 200 grade C. Dupa 50 de minute scot painea si o pun pe un grilaj sa se raceasca (15-20 de minute).