Daca te-ai plictisit si tu de clatitele clasice, iti recomand sa incerci varianta din cartofi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 15 minute
Scurgem cartofii si ii pasam , dupa care adaugam ouale, faina, branza , patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust
Mixam totul pana devine ca o compozitie de aluat
Punem putin ulei intr-o tigaie la foc mediu, formam aluatul in discuri rotunde si le punem in tigaie pentru 3-5 minute pe fiecare parte.
Savureaza-le cu un iaurt amestecat cu putin ulei de masline, usturoi si busuioc proaspat
Ingrediente
Indicații
Se fierb cartofii in apa cu sare pentru 15 minute
Scurgem cartofii si ii pasam , dupa care adaugam ouale, faina, branza , patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust
Mixam totul pana devine ca o compozitie de aluat
Punem putin ulei intr-o tigaie la foc mediu, formam aluatul in discuri rotunde si le punem in tigaie pentru 3-5 minute pe fiecare parte.
Savureaza-le cu un iaurt amestecat cu putin ulei de masline, usturoi si busuioc proaspat