Un mic dejun delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea.
Ouale se separa, iar albusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat.
Galbrnusurile se amesteca cu laptele dupa care se toarna peste amestecul de faina. Se mixeaza, dupa care se adauga si albusurile si se amesteca cu grija de jos in sus.
Se incinge o tigaie care se unge cu putin ulei, dupa care cu un polonic se toarna din aluatul creat clatita in forma dorita.
Se servesc cu o lingurita de miere si afine.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea.
Ouale se separa, iar albusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat.
Galbrnusurile se amesteca cu laptele dupa care se toarna peste amestecul de faina. Se mixeaza, dupa care se adauga si albusurile si se amesteca cu grija de jos in sus.
Se incinge o tigaie care se unge cu putin ulei, dupa care cu un polonic se toarna din aluatul creat clatita in forma dorita.
Se servesc cu o lingurita de miere si afine.