Pandișpan cu căpșuni și rubarbă

AutorMihalache.anna
DificultateIntermediar

Un desert rapid și ușor de facut. Mama îl pregătea de obicei pentru prânzul de duminica 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 4 Oua
 100 gr Faina tip 000
 100 gr Zahar
 1 Praf de sare
 1 oz Zahar vanilinat
 1 Esența de vanilie
 200 gr Capsuni
 100 gr Rubarbă

Mod de preparare:

1

Intr-un bol, amestecam cu un mixer ouăle, zaharul, zaharul vanilinat, esența de vanilie și sarea, treptat, pana la cea mai mare viteza, pentru câteva minute pana când compoziția își triplează volumul

2

Cernem faina

3

Cu ajutorul unei spatule, incorporam faina cu mișcări largi, de jos in sus

4

Tapetam o tava cu hârtie de copt și turnăm compoziția

5

Adăugăm deasupra fructele preferate, spălate si tăiate. Combinația de rubarbă și căpșuni ne-a plăcut cel mai mult.

6

Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.

7

Lăsam sa se răcească, o tăiem bucăți și pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!

Ingrediente

 4 Oua
 100 gr Faina tip 000
 100 gr Zahar
 1 Praf de sare
 1 oz Zahar vanilinat
 1 Esența de vanilie
 200 gr Capsuni
 100 gr Rubarbă

Indicații

1

Intr-un bol, amestecam cu un mixer ouăle, zaharul, zaharul vanilinat, esența de vanilie și sarea, treptat, pana la cea mai mare viteza, pentru câteva minute pana când compoziția își triplează volumul

2

Cernem faina

3

Cu ajutorul unei spatule, incorporam faina cu mișcări largi, de jos in sus

4

Tapetam o tava cu hârtie de copt și turnăm compoziția

5

Adăugăm deasupra fructele preferate, spălate si tăiate. Combinația de rubarbă și căpșuni ne-a plăcut cel mai mult.

6

Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.

7

Lăsam sa se răcească, o tăiem bucăți și pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!

Note

Pandișpan cu căpșuni și rubarbă