Un pandispan pufos cu capsuni care se topeste in gura, perfect pentru sezonul de primavara.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Cand s-a batut se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mixeaza pana se topeste zaharul si devine o bezea tare si lucioasa.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga treptat peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Dupa aceea adaugam si esenta de vanilie.
Dupa ce am incorporat galbenusurile, adaugam faina si praful de copt tot asa treptat amestecand usor.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia .
Taiem capsunii in dimensiuni potrivite si ii adaugam peste compozitia din tava .
Se da la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Ingrediente
Direcții
Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Cand s-a batut se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mixeaza pana se topeste zaharul si devine o bezea tare si lucioasa.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga treptat peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Dupa aceea adaugam si esenta de vanilie.
Dupa ce am incorporat galbenusurile, adaugam faina si praful de copt tot asa treptat amestecand usor.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia .
Taiem capsunii in dimensiuni potrivite si ii adaugam peste compozitia din tava .
Se da la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.