fbpx

Pandispan cu capsuni

AutorGranci Ana
DificultateÎncepător

Un pandispan pufos cu capsuni care se topeste in gura, perfect pentru sezonul de primavara.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 6 oua
 6 zahar
 6 ulei
 6 faina
 1 oz zahar vaniliat
 1 praf de sare
 1 esenta de vanilie
 200 g capsuni
 1 oz praf de copt

Mod de preparare:

1

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Cand s-a batut se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mixeaza pana se topeste zaharul si devine o bezea tare si lucioasa.

2

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga treptat peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Dupa aceea adaugam si esenta de vanilie.

3

Dupa ce am incorporat galbenusurile, adaugam faina si praful de copt tot asa treptat amestecand usor.

4

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia .

5

Taiem capsunii in dimensiuni potrivite si ii adaugam peste compozitia din tava .

6

Se da la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Ingrediente

 6 oua
 6 zahar
 6 ulei
 6 faina
 1 oz zahar vaniliat
 1 praf de sare
 1 esenta de vanilie
 200 g capsuni
 1 oz praf de copt

Direcții

1

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Cand s-a batut se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mixeaza pana se topeste zaharul si devine o bezea tare si lucioasa.

2

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga treptat peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Dupa aceea adaugam si esenta de vanilie.

3

Dupa ce am incorporat galbenusurile, adaugam faina si praful de copt tot asa treptat amestecand usor.

4

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia .

5

Taiem capsunii in dimensiuni potrivite si ii adaugam peste compozitia din tava .

6

Se da la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Pandispan cu capsuni