Pandispan cu cirese

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Pentru ca tot a venit sezonul cireselor, am facut ceva usor si rapid cu ele. Pandispanul cu cirese a iesit minunat, pufos si plin de aroma. Pentru zilele calduroase este perfect! Spor la gatit!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 100 gr cirese fara samburi
 6 oua
 8 faina
 6 zahar
 5 gr praf de copt
 esenta de vanilie si de trandafir

Mod de preparare:

1

Separam ouale. Batem albusurile cu 4 linguri de zahar pana obtinem o spuma alba tare.

2

Galbenusurile se batem cu celelalte 2 linguri de zahar.

3

Adaugam galbenusurile pentru albusuri si amestecam cu atentie cu ajutorul unei spatule.

4

Adaugam si faina cu praful de copt trepatat si amestecam usor.

5

Adaugam esentele si omogenizam bine compozitia.

6

Turnam compozitia intr-o tava (eu am folosit una rotunda) tapetata cu hartie de copt si adaugam si ciresele peste compozitie si o bagam la cuptorul preincalzit la 200˚C pentru aproximativ 15-20 de minute. Pana arata ca in poza!

Ingrediente

 100 gr cirese fara samburi
 6 oua
 8 faina
 6 zahar
 5 gr praf de copt
 esenta de vanilie si de trandafir

Indicații

1

Separam ouale. Batem albusurile cu 4 linguri de zahar pana obtinem o spuma alba tare.

2

Galbenusurile se batem cu celelalte 2 linguri de zahar.

3

Adaugam galbenusurile pentru albusuri si amestecam cu atentie cu ajutorul unei spatule.

4

Adaugam si faina cu praful de copt trepatat si amestecam usor.

5

Adaugam esentele si omogenizam bine compozitia.

6

Turnam compozitia intr-o tava (eu am folosit una rotunda) tapetata cu hartie de copt si adaugam si ciresele peste compozitie si o bagam la cuptorul preincalzit la 200˚C pentru aproximativ 15-20 de minute. Pana arata ca in poza!

Pandispan cu cirese