O reteta usoara si gustoasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 de grade si ungem o tava cu unt si faina sau o tapetam cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari usoare.
Fructele le amestecam separat cu o lingura de faina.
In tava pregatita adaugam compozitia obtinuta si deasupra punem fructele. O dam la cuptor pentru 45-60 de minute sau pana cand trece testul scobitorii. Pofta buna! 🙂
Ingrediente
Indicații
Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 de grade si ungem o tava cu unt si faina sau o tapetam cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari usoare.
Fructele le amestecam separat cu o lingura de faina.
In tava pregatita adaugam compozitia obtinuta si deasupra punem fructele. O dam la cuptor pentru 45-60 de minute sau pana cand trece testul scobitorii. Pofta buna! 🙂