Pandispan cu fructe

AutorRoxana
DificultateIntermediar

O reteta usoara si gustoasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 5 oua
 5 zahar
 5 faina
 3 ulei
 100 gr fructe + 1 lingura faina
 ½ tsp praf de copt
 esenta de rom
 1 praf de sare

Mod de preparare:

1

Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 de grade si ungem o tava cu unt si faina sau o tapetam cu hartie de copt.

2

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari usoare.

3

Fructele le amestecam separat cu o lingura de faina.

4

In tava pregatita adaugam compozitia obtinuta si deasupra punem fructele. O dam la cuptor pentru 45-60 de minute sau pana cand trece testul scobitorii. Pofta buna! 🙂

Ingrediente

 5 oua
 5 zahar
 5 faina
 3 ulei
 100 gr fructe + 1 lingura faina
 ½ tsp praf de copt
 esenta de rom
 1 praf de sare

Indicații

1

Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 de grade si ungem o tava cu unt si faina sau o tapetam cu hartie de copt.

2

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei se adauga peste albusuri si se amesteca usor, apoi punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam usor amestecand cu o spatula, cu miscari usoare.

3

Fructele le amestecam separat cu o lingura de faina.

4

In tava pregatita adaugam compozitia obtinuta si deasupra punem fructele. O dam la cuptor pentru 45-60 de minute sau pana cand trece testul scobitorii. Pofta buna! 🙂

Note

Pandispan cu fructe