O reteta simpla si delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat.
Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare pana cand se obtine o compozitie spumoasa (3-4 minute).
Se toarna apoi treptat laptele si uleiul, se mixeaza pana la omogenizare.
In final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si fulgii de ciocolata cu ajutorul unei spatule, cu miscari usoare de jos in sus.
Compozitia rezultata se toarna in forma de iepuras si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C cca. 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste la suprafata (se verifica cu o scobitoare).
Se scoate forma din cuptor si se lasa la racit cca. 15-20 de minute si apoi o decoram cu creioane de decorat.
Ingrediente
Indicații
Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat.
Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare pana cand se obtine o compozitie spumoasa (3-4 minute).
Se toarna apoi treptat laptele si uleiul, se mixeaza pana la omogenizare.
In final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si fulgii de ciocolata cu ajutorul unei spatule, cu miscari usoare de jos in sus.
Compozitia rezultata se toarna in forma de iepuras si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C cca. 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste la suprafata (se verifica cu o scobitoare).
Se scoate forma din cuptor si se lasa la racit cca. 15-20 de minute si apoi o decoram cu creioane de decorat.