fbpx

Pandispan cu fulgi de ciocolata in forma de iepuras

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta simpla si delicioasa!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire45 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 4 oua
 100 ml ulei
 100 ml lapte
 240 g faina
 150 g zahar
 1 linguriță(e) zahar vanilat
 ½ oz praf de copt
 100 g fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

1

Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat.

2

Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare pana cand se obtine o compozitie spumoasa (3-4 minute).

3

Se toarna apoi treptat laptele si uleiul, se mixeaza pana la omogenizare.

4

In final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si fulgii de ciocolata cu ajutorul unei spatule, cu miscari usoare de jos in sus.

5

Compozitia rezultata se toarna in forma de iepuras si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C cca. 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste la suprafata (se verifica cu o scobitoare).

6

Se scoate forma din cuptor si se lasa la racit cca. 15-20 de minute si apoi o decoram cu creioane de decorat.

Ingrediente

 4 oua
 100 ml ulei
 100 ml lapte
 240 g faina
 150 g zahar
 1 linguriță(e) zahar vanilat
 ½ oz praf de copt
 100 g fulgi de ciocolata

Direcții

1

Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat.

2

Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare pana cand se obtine o compozitie spumoasa (3-4 minute).

3

Se toarna apoi treptat laptele si uleiul, se mixeaza pana la omogenizare.

4

In final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si fulgii de ciocolata cu ajutorul unei spatule, cu miscari usoare de jos in sus.

5

Compozitia rezultata se toarna in forma de iepuras si se da la cuptorul preincalzit la 180˚C cca. 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste la suprafata (se verifica cu o scobitoare).

6

Se scoate forma din cuptor si se lasa la racit cca. 15-20 de minute si apoi o decoram cu creioane de decorat.

Pandispan cu fulgi de ciocolata in forma de iepuras