Desert clasic, preparat rapid, ideal pentru weekend-urile de vară și iubit de toată familia!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pregătesc toate ingredientele pe masa de lucru. Se preîncălzește cuptorul la 180°C.
După ce ouăle se separă, gălbenușurile se amestecă cu iaurtul.
Într-un vas încăpător vom bate albușurile spumă cu zahărul (dacă nu sunteți iubitori de dulce,puteți reduce din cantitatea de zahăr).
Se amestecă cele 2 compoziții.
Se adaugă cantitatea de ulei și vanilia, apoi vom mixa aproximativ 1 minut.
Se adaugă praful de copt și cantitatea de făină, cernute până obținem o compoziție omogenă.
Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt și se adaugă piersicile(spălate și scurse bine).
Se lasă la cuptor aproximativ 40 minute, la 180˚C (recomand testul cu scobitoarea).
După ce o scoatem din cuptor și o lăsăm să se răcească puțin (sau nu hihi),o pudrăm cu zahăr.
Ingrediente
Indicații
Se pregătesc toate ingredientele pe masa de lucru. Se preîncălzește cuptorul la 180°C.
După ce ouăle se separă, gălbenușurile se amestecă cu iaurtul.
Într-un vas încăpător vom bate albușurile spumă cu zahărul (dacă nu sunteți iubitori de dulce,puteți reduce din cantitatea de zahăr).
Se amestecă cele 2 compoziții.
Se adaugă cantitatea de ulei și vanilia, apoi vom mixa aproximativ 1 minut.
Se adaugă praful de copt și cantitatea de făină, cernute până obținem o compoziție omogenă.
Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt și se adaugă piersicile(spălate și scurse bine).
Se lasă la cuptor aproximativ 40 minute, la 180˚C (recomand testul cu scobitoarea).
După ce o scoatem din cuptor și o lăsăm să se răcească puțin (sau nu hihi),o pudrăm cu zahăr.