fbpx

Pandișpan cu piersici

Autoralinamihaelal
DificultateÎncepător

Desert clasic, preparat rapid, ideal pentru weekend-urile de vară și iubit de toată familia!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire45 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 1 mg iaurt
 3 oua
 1 mg ulei sau unt topit
 2 cani zahăr
 3 cani făină
 1 oz praf de copt
 1 linguriță(e) extract de vanilie
 300 g piersici

Mod de preparare:

1

Se pregătesc toate ingredientele pe masa de lucru. Se preîncălzește cuptorul la 180°C.

2

După ce ouăle se separă, gălbenușurile se amestecă cu iaurtul.
Într-un vas încăpător vom bate albușurile spumă cu zahărul (dacă nu sunteți iubitori de dulce,puteți reduce din cantitatea de zahăr).

3

Se amestecă cele 2 compoziții.

4

Se adaugă cantitatea de ulei și vanilia, apoi vom mixa aproximativ 1 minut.

5

Se adaugă praful de copt și cantitatea de făină, cernute până obținem o compoziție omogenă.

6

Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt și se adaugă piersicile(spălate și scurse bine).
Se lasă la cuptor aproximativ 40 minute, la 180˚C (recomand testul cu scobitoarea).

7

După ce o scoatem din cuptor și o lăsăm să se răcească puțin (sau nu hihi),o pudrăm cu zahăr.

Ingrediente

 1 mg iaurt
 3 oua
 1 mg ulei sau unt topit
 2 cani zahăr
 3 cani făină
 1 oz praf de copt
 1 linguriță(e) extract de vanilie
 300 g piersici

Direcții

1

Se pregătesc toate ingredientele pe masa de lucru. Se preîncălzește cuptorul la 180°C.

2

După ce ouăle se separă, gălbenușurile se amestecă cu iaurtul.
Într-un vas încăpător vom bate albușurile spumă cu zahărul (dacă nu sunteți iubitori de dulce,puteți reduce din cantitatea de zahăr).

3

Se amestecă cele 2 compoziții.

4

Se adaugă cantitatea de ulei și vanilia, apoi vom mixa aproximativ 1 minut.

5

Se adaugă praful de copt și cantitatea de făină, cernute până obținem o compoziție omogenă.

6

Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt și se adaugă piersicile(spălate și scurse bine).
Se lasă la cuptor aproximativ 40 minute, la 180˚C (recomand testul cu scobitoarea).

7

După ce o scoatem din cuptor și o lăsăm să se răcească puțin (sau nu hihi),o pudrăm cu zahăr.

Pandișpan cu piersici