Pandispan pufos cu visine ce se pregateste usor, se mananca la fel de usor, se poate savura alaturi de o cafea, un ceai, un pahar cu lapte.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se bat ouala (galbenus + albus, intregi) cu un tel, impreuna, intr-un bol de sticla.
Se masoara zaharul si se pune peste oua treptat, batandu-se incontinuu cu telul, pana tot zaharul a fost incorporat si nu se mai vad mici cristale.
Se masoara faina si se pune mai intai o cantitate mai maricica (50 g) peste care se pune plicul de praf de copt. Se amesteca incet pana se incorporeaza bine. Se adauga si restul de faina treptat, mestecandu-se la fiecare pas.
Se separa visinele de samburi din compot.
Se adauga treptat uleiul, amestecandu-se incontinuu. Amestecul nu trebuie sa se lipeasca de peretii bolului de sticla, nu trebuie sa aiba cocoloase de faina sau zahar cristalizat vizibil cu ochiul.
Se unge o tava de cuptor cu unt.
Se toarna amestecul in tava dupa care se pun visinile in amestec.
Se pune la cuptor la 150˚C aproximativ 30 minute. Se testeaza cu scobitoarea in mijloc pentru a verifica daca este gata.
Ingrediente
Indicații
Se bat ouala (galbenus + albus, intregi) cu un tel, impreuna, intr-un bol de sticla.
Se masoara zaharul si se pune peste oua treptat, batandu-se incontinuu cu telul, pana tot zaharul a fost incorporat si nu se mai vad mici cristale.
Se masoara faina si se pune mai intai o cantitate mai maricica (50 g) peste care se pune plicul de praf de copt. Se amesteca incet pana se incorporeaza bine. Se adauga si restul de faina treptat, mestecandu-se la fiecare pas.
Se separa visinele de samburi din compot.
Se adauga treptat uleiul, amestecandu-se incontinuu. Amestecul nu trebuie sa se lipeasca de peretii bolului de sticla, nu trebuie sa aiba cocoloase de faina sau zahar cristalizat vizibil cu ochiul.
Se unge o tava de cuptor cu unt.
Se toarna amestecul in tava dupa care se pun visinile in amestec.
Se pune la cuptor la 150˚C aproximativ 30 minute. Se testeaza cu scobitoarea in mijloc pentru a verifica daca este gata.