Un pandispan dulce acrisor si usor de facut .Ideal pentru momentele cand vrei sa-ti aduci familia aproape.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Separam ouale.
Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.
Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.
Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.
La final adaugam si fructele.
Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.
Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).
Ingrediente
Indicații
Separam ouale.
Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.
Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.
Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.
La final adaugam si fructele.
Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.
Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).