fbpx

Pandispan cu zmeura si mure

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Un pandispan dulce acrisor si usor de facut !

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 6 oua
 8 linguri(ă) zahar brun
 esenta de vanilie
 5 g praf de copt
 8 linguri(ă) faina
 un praf de sare
 100 g zmeura si mure

Mod de preparare:

1

Separam ouale.

2

Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

3

Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.

4

Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.

5

La final adaugam si fructele.

6

Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.

7

Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).

Ingrediente

 6 oua
 8 linguri(ă) zahar brun
 esenta de vanilie
 5 g praf de copt
 8 linguri(ă) faina
 un praf de sare
 100 g zmeura si mure

Direcții

1

Separam ouale.

2

Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

3

Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.

4

Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.

5

La final adaugam si fructele.

6

Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.

7

Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).

Pandispan cu zmeura si mure