În vremurile actuale nu ne mai putem bucura la fel de des de bunătățile făcute de buniciile noastre, dar asta nu înseamnă că nu ne putem crea singuri bucuria și că nu putem să le aducem mai aproape de sufletul nostru. Acest pandișpan vă va purta pe tărâmul copilăriei, vă va aminti de simplitatea vieții și este perfect de savurat cu un pahar de lapte călduț sau cu un ceai cald.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Bate albușurile spumă. Adaugă zahărul și mixează până se incorporează complet.
Adaugă gălbenușurile unul câte unul, zahărul vanilat, sarea și coaja de lămâie, amestecând până la incorporarea completă.
Adaugă jumătate din cantitatea de făina, amestecă până la incorporare.
Adaugă uleiul și restul de făină, amestecând până la incorporarea completă.
Toarnă aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
Scoate sâmburii din vișine, taie-le în două și distribuie-le uniform pe suprafața aluatului.
Coace pandișpanul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25-30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Bate albușurile spumă. Adaugă zahărul și mixează până se incorporează complet.
Adaugă gălbenușurile unul câte unul, zahărul vanilat, sarea și coaja de lămâie, amestecând până la incorporarea completă.
Adaugă jumătate din cantitatea de făina, amestecă până la incorporare.
Adaugă uleiul și restul de făină, amestecând până la incorporarea completă.
Toarnă aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
Scoate sâmburii din vișine, taie-le în două și distribuie-le uniform pe suprafața aluatului.
Coace pandișpanul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25-30 de minute.