fbpx

Pandispanul bunicii

AvatarAutorPASOI COOKS
DificultateIntermediar

O reteta foarte draga mie si una dintre primele testate alaturi de bunica.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total50 mins

Ingrediente:

 4 oua
 4 zahar
 4 faina
 4 unt topit
 1 linguri(ă) praf de copt
 1 praf de sare
 150 g fructe taiete(la alegere)
 2 zahar farin pentru decor

Mod de preparare:

1

Incalzim cuptorul la 170 de grade. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul si praful de sare pana cand formeaza varfuri tari. Separat amestecam galbenusurile impreuna cu untul. In compozitia de albusuri incepem sa incorporam amestecul de galbenusuri si unt si adaugam in ploaie faina si praful de copt. Amestecam cu miscari ample pentru a pastra aerul in compozitie.

2

Tapetam cu hartie de copt o forma rotunda de copt. Turnam mixul, iar deasuapra adaugam fructele taiate. Dam la cuptor pentru 20 de minute. Cand pandispanul s-a racit il pudram cu zahar farin.

Rețeta Originală > Pasoi Cooks

Ingrediente

 4 oua
 4 zahar
 4 faina
 4 unt topit
 1 linguri(ă) praf de copt
 1 praf de sare
 150 g fructe taiete(la alegere)
 2 zahar farin pentru decor

Direcții

1

Incalzim cuptorul la 170 de grade. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul si praful de sare pana cand formeaza varfuri tari. Separat amestecam galbenusurile impreuna cu untul. In compozitia de albusuri incepem sa incorporam amestecul de galbenusuri si unt si adaugam in ploaie faina si praful de copt. Amestecam cu miscari ample pentru a pastra aerul in compozitie.

2

Tapetam cu hartie de copt o forma rotunda de copt. Turnam mixul, iar deasuapra adaugam fructele taiate. Dam la cuptor pentru 20 de minute. Cand pandispanul s-a racit il pudram cu zahar farin.

Rețeta Originală > Pasoi Cooks

Pandispanul bunicii