O rețeta foarte simpla și rapida. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se hidratează gelatina in apa rece (50 ml apa).
Se pune frisca lichida, zaharul, laptele intr-un vas impreuna cu semințele de vanilie/zaharul vanilat.
Amestecul se lasa sa fiarba, la foc mic, pentru câteva minute pana se dizolva zaharul.
Se ia vasul de pe foc, se lasă la răcit 5-10 minute, apoi se adauga gelatina, și se amesteca bine pana s-a dizolvat și gelatina.
Se clatesc cu apa rece doua pahare și se toarna compoziția in pahare. Se lasa la rece pentru minim 3-4 ore.
Se decorează cu fructe proaspete.
Ingrediente
Indicații
Se hidratează gelatina in apa rece (50 ml apa).
Se pune frisca lichida, zaharul, laptele intr-un vas impreuna cu semințele de vanilie/zaharul vanilat.
Amestecul se lasa sa fiarba, la foc mic, pentru câteva minute pana se dizolva zaharul.
Se ia vasul de pe foc, se lasă la răcit 5-10 minute, apoi se adauga gelatina, și se amesteca bine pana s-a dizolvat și gelatina.
Se clatesc cu apa rece doua pahare și se toarna compoziția in pahare. Se lasa la rece pentru minim 3-4 ore.
Se decorează cu fructe proaspete.