Panna cotta cu Mango

AutorLaura Ranta
DificultateÎncepător

O rețeta foarte simpla și rapida. 🙂

ShareSalvează
Randamente2 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 ml smantana lichida
 100 ml lapte
 45 gr zahar
 1 oz zahăr vanilat sau semințe de la o păstaie de vanilie
 7 gr gelatina
 1 bucata Mango sau orice fructe doriți pentru decor

Mod de preparare:

1

Se hidratează gelatina in apa rece (50 ml apa).

2

Se pune frisca lichida, zaharul, laptele intr-un vas impreuna cu semințele de vanilie/zaharul vanilat.

3

Amestecul se lasa sa fiarba, la foc mic, pentru câteva minute pana se dizolva zaharul.

4

Se ia vasul de pe foc, se lasă la răcit 5-10 minute, apoi se adauga gelatina, și se amesteca bine pana s-a dizolvat și gelatina.

5

Se clatesc cu apa rece doua pahare și se toarna compoziția in pahare. Se lasa la rece pentru minim 3-4 ore.
Se decorează cu fructe proaspete.

Ingrediente

 200 ml smantana lichida
 100 ml lapte
 45 gr zahar
 1 oz zahăr vanilat sau semințe de la o păstaie de vanilie
 7 gr gelatina
 1 bucata Mango sau orice fructe doriți pentru decor

Indicații

1

Se hidratează gelatina in apa rece (50 ml apa).

2

Se pune frisca lichida, zaharul, laptele intr-un vas impreuna cu semințele de vanilie/zaharul vanilat.

3

Amestecul se lasa sa fiarba, la foc mic, pentru câteva minute pana se dizolva zaharul.

4

Se ia vasul de pe foc, se lasă la răcit 5-10 minute, apoi se adauga gelatina, și se amesteca bine pana s-a dizolvat și gelatina.

5

Se clatesc cu apa rece doua pahare și se toarna compoziția in pahare. Se lasa la rece pentru minim 3-4 ore.
Se decorează cu fructe proaspete.

Panna cotta cu Mango