fbpx

Papanasi

AvatarAutorRaul01
DificultateIntermediar

O rețetă simplă de papanasi.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare45 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 1 kg Iaurt
 200 g Unt
 700 g Griș
 250 g Zahar pudră
 6 Ouă
 4 Lămâi
 450 g Ricotta (brânză dulce)
 Pesmet

Mod de preparare:

1

Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.

2

După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.

3

Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)

Ingrediente

 1 kg Iaurt
 200 g Unt
 700 g Griș
 250 g Zahar pudră
 6 Ouă
 4 Lămâi
 450 g Ricotta (brânză dulce)
 Pesmet

Direcții

1

Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.

2

După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.

3

Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)

Papanasi