fbpx

Papanași fierți cu brânză și couscous

AvatarAutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

După cum se vede, mi-am făcut și pofta de Raffaello. Am tăvălit o parte din papanași prin fulgi de cocos.
Au ieșit mulți papanași, dar s-au mâncat rapid.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare25 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total45 mins

Ingrediente:

 290 g Brânză proaspătă de casă
 1 Ou mare
 80 g Piure de banană
 40 g Couscous (cântărit negatit)
 20 g Fulgi de cocos (de pus în compoziție)
 Scorțișoară Ceylon
 50 g Nucă măcinată (pentru tăvălit)
 50 g Fulgi de cocos (pentru tăvălit )

Mod de preparare:

1

Am gătit couscous-ul (proporția 1:1).
Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am adăugat couscous-ul.
Am acoperit ibricul și am oprit focul.
Durează în jur de 10 minute până acesta se umflă.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

2

După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Punem o oală cu apă la fiert. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

3

Au dispărut rapid la cât de buni au ieșit.

Ingrediente

 290 g Brânză proaspătă de casă
 1 Ou mare
 80 g Piure de banană
 40 g Couscous (cântărit negatit)
 20 g Fulgi de cocos (de pus în compoziție)
 Scorțișoară Ceylon
 50 g Nucă măcinată (pentru tăvălit)
 50 g Fulgi de cocos (pentru tăvălit )

Direcții

1

Am gătit couscous-ul (proporția 1:1).
Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am adăugat couscous-ul.
Am acoperit ibricul și am oprit focul.
Durează în jur de 10 minute până acesta se umflă.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

2

După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Punem o oală cu apă la fiert. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

3

Au dispărut rapid la cât de buni au ieșit.

Papanași fierți cu brânză și couscous