Papanasi cu branza ca la mama acasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouale se bat impreuna cu zaharul si praful de sare cu ajutorul unui tel.
Se adauga branza de vaci si se amesteca in continuare.
Se cerne faina impreuna cu praful de copt si se amesteca cu restul compozitiei pana se obtine un aluat moale.
Se adauga esenta de vanilie dupa gust. Optional, se pot adauga stafide.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins si incep sa se formeze papanasii. ( se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza)
Papanasii se rumenesc pe ambele parti, iar apoi se scot pe un servetel pentru a se scurge de surplusul de ulei.
Se continua pana se prajesc toti papanasii . Se servesc simpli sau cu putin zahar vanilat.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Ouale se bat impreuna cu zaharul si praful de sare cu ajutorul unui tel.
Se adauga branza de vaci si se amesteca in continuare.
Se cerne faina impreuna cu praful de copt si se amesteca cu restul compozitiei pana se obtine un aluat moale.
Se adauga esenta de vanilie dupa gust. Optional, se pot adauga stafide.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins si incep sa se formeze papanasii. ( se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza)
Papanasii se rumenesc pe ambele parti, iar apoi se scot pe un servetel pentru a se scurge de surplusul de ulei.
Se continua pana se prajesc toti papanasii . Se servesc simpli sau cu putin zahar vanilat.
Pofta buna!