Dacă vreţi să vă abateţi un pic de la clasica reţetă de pască, vă propun să încercaţi această pască cu brânză de vaci şi aromă fresh de portocale. Nu conţine făină!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol, bateți gălbenușurile cu zahărul, vanilia și coaja de portocală până când se obține un amestec spumos.
Pentru o consistenţă mai aerată, brânza de vaci se dă printr-o sită cu găurile mai mari (nu foarte deasă).
Adăugați brânza, iaurtul, sucul de portocale, praful de sare și bateți totul până obțineți un amestec omogen.
Bateţi albuşurile spumă.
Adăugați amidonul, amestecați totul și încorporați la final cu mișcări de jos în sus albusurile bătute anterior.
Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă cu marginile detaşabile cu diametrul de 22 de cm, tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți pasca în cuptorul static preîncălzit anterior la 170°C timp de aproximativ 55-60 minute.
După ce preparatul este copt, opriți cuptorul și lăsați pasca în cuptorul încins pentru încă 30 de minute cu uşa cuptorului întredeschisă uşor.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol, bateți gălbenușurile cu zahărul, vanilia și coaja de portocală până când se obține un amestec spumos.
Pentru o consistenţă mai aerată, brânza de vaci se dă printr-o sită cu găurile mai mari (nu foarte deasă).
Adăugați brânza, iaurtul, sucul de portocale, praful de sare și bateți totul până obțineți un amestec omogen.
Bateţi albuşurile spumă.
Adăugați amidonul, amestecați totul și încorporați la final cu mișcări de jos în sus albusurile bătute anterior.
Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă cu marginile detaşabile cu diametrul de 22 de cm, tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți pasca în cuptorul static preîncălzit anterior la 170°C timp de aproximativ 55-60 minute.
După ce preparatul este copt, opriți cuptorul și lăsați pasca în cuptorul încins pentru încă 30 de minute cu uşa cuptorului întredeschisă uşor.