O rețetă făcută cu mult dor și dragoste, una dintre cele mai dragi amintiri din perioada copilăriei și a adolescenței, cu precădere.
Family recipe! ♥️
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza la bain-marie ouăle cu zahărul, apoi se topește ciocolata în lapte.
Se amestecă cu ouăle și făina, plus amidonul, cacaua și esența de vanilie.
Amesteci până când compoziția se îngroașă.
Când crema s-a răcorit, încorporezi smântâna și untul moale.
Aluatul se întinde în strat subțire de 7-8 mm, în tava unsă cu unt, în prealabil.
Se presară migdale sfărâmate, cu sucitorul.
Se coace la cuptorul încălzit pentru 45-50 minute, la foc mijlociu (190°C).
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza la bain-marie ouăle cu zahărul, apoi se topește ciocolata în lapte.
Se amestecă cu ouăle și făina, plus amidonul, cacaua și esența de vanilie.
Amesteci până când compoziția se îngroașă.
Când crema s-a răcorit, încorporezi smântâna și untul moale.
Aluatul se întinde în strat subțire de 7-8 mm, în tava unsă cu unt, în prealabil.
Se presară migdale sfărâmate, cu sucitorul.
Se coace la cuptorul încălzit pentru 45-50 minute, la foc mijlociu (190°C).