Pască cu ciocolată și blat de pandișpan

Autormagda.srecipes
DificultateIntermediar

O noutate ce vă asigur că merită încercată. Pasca cu ciocolată este aromată, gustoasă și perfectă pentru masa de Paști.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

Pentru umplutură :
 500 gr brânză
 3 ouă
 200 gr smântână
 60 gr griș
 40 gr amidon
 150 gr zahăr
 300 gr ciocolată minim 50%
 sare
 esență de portocale
Pentru pandișpan :
 3 ouă
 3 tbsp zahăr
 3 tbsp ulei
 150 gr făină
 praf de copt
 sare
 vișine

Mod de preparare:

1

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

2

Adăugăm ouăle, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

3

Topim ciocolata pe foc foarte mic, după care o turnăm în compoziția de brânză și amestecăm să omogenizăm bine.

Pentru pandișpan:
4

Mixăm ouăle cu un praf de sare, zahărul până devin spumoase și își dublează cantitatea, treptat adăugăm câte o lingură de ulei.

5

Se cerne făina împreună cu praful de copt și se adaugă treptat încorporând cu mișcări ușoare. 

6

Într-o tavă cu diametrul de 32 cm se pune hârtie de copt, se toarnă compoziția de pandișpan și se presară vișinele. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 10 minute.

7

Scoatem de la cuptor, adăugăm crema de brânză cu ciocolată și mai coacem pasca pentru aproximativ 40-45 de minute.

Ingrediente

Pentru umplutură :
 500 gr brânză
 3 ouă
 200 gr smântână
 60 gr griș
 40 gr amidon
 150 gr zahăr
 300 gr ciocolată minim 50%
 sare
 esență de portocale
Pentru pandișpan :
 3 ouă
 3 tbsp zahăr
 3 tbsp ulei
 150 gr făină
 praf de copt
 sare
 vișine

Indicații

1

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

2

Adăugăm ouăle, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

3

Topim ciocolata pe foc foarte mic, după care o turnăm în compoziția de brânză și amestecăm să omogenizăm bine.

Pentru pandișpan:
4

Mixăm ouăle cu un praf de sare, zahărul până devin spumoase și își dublează cantitatea, treptat adăugăm câte o lingură de ulei.

5

Se cerne făina împreună cu praful de copt și se adaugă treptat încorporând cu mișcări ușoare. 

6

Într-o tavă cu diametrul de 32 cm se pune hârtie de copt, se toarnă compoziția de pandișpan și se presară vișinele. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 10 minute.

7

Scoatem de la cuptor, adăugăm crema de brânză cu ciocolată și mai coacem pasca pentru aproximativ 40-45 de minute.

Pască cu ciocolată și blat de pandișpan