O noutate ce vă asigur că merită încercată. Pasca cu ciocolată este aromată, gustoasă și perfectă pentru masa de Paști.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Topim ciocolata pe foc foarte mic, după care o turnăm în compoziția de brânză și amestecăm să omogenizăm bine.
Mixăm ouăle cu un praf de sare, zahărul până devin spumoase și își dublează cantitatea, treptat adăugăm câte o lingură de ulei.
Se cerne făina împreună cu praful de copt și se adaugă treptat încorporând cu mișcări ușoare.
Într-o tavă cu diametrul de 32 cm se pune hârtie de copt, se toarnă compoziția de pandișpan și se presară vișinele. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 10 minute.
Scoatem de la cuptor, adăugăm crema de brânză cu ciocolată și mai coacem pasca pentru aproximativ 40-45 de minute.
Ingrediente
Indicații
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Topim ciocolata pe foc foarte mic, după care o turnăm în compoziția de brânză și amestecăm să omogenizăm bine.
Mixăm ouăle cu un praf de sare, zahărul până devin spumoase și își dublează cantitatea, treptat adăugăm câte o lingură de ulei.
Se cerne făina împreună cu praful de copt și se adaugă treptat încorporând cu mișcări ușoare.
Într-o tavă cu diametrul de 32 cm se pune hârtie de copt, se toarnă compoziția de pandișpan și se presară vișinele. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 10 minute.
Scoatem de la cuptor, adăugăm crema de brânză cu ciocolată și mai coacem pasca pentru aproximativ 40-45 de minute.