O rețetă nouă de pască aromată și savuroasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixăm untul cu zahărul, iar separat amestecăm toate ingredientele uscate. Încorporăm untul, laptele cu ingredientele uscate și obținem un aluat moale.
Într-o tavă cu diametrul de 30-32 cm cu ajutorul unei linguri întindem aluatul pe pereții și fundul tăvii.
Cu un blender aducem la cremozitatea dorită brânza împreună cu smântâna.
Separat batem ouăle cu zahărul și sarea. Adăugăm această compoziție peste brânză și încorporăm bine în timp ce punem grișul, amidonul și esența.
Luăm din această compoziție aproximativ 5-6 linguri în care adăugăm ciocolată minim 50% cacao, topită (100-200 g după preferință).
În compoziția de brânză adăugăm stafidele hidratate.
Turnăm în tavă peste blat, compoziția de brânză cu stafide, apoi cea cu ciocolată.
Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 170˚C pentru aproximativ 45-50 de minute.
Ingrediente
Indicații
Mixăm untul cu zahărul, iar separat amestecăm toate ingredientele uscate. Încorporăm untul, laptele cu ingredientele uscate și obținem un aluat moale.
Într-o tavă cu diametrul de 30-32 cm cu ajutorul unei linguri întindem aluatul pe pereții și fundul tăvii.
Cu un blender aducem la cremozitatea dorită brânza împreună cu smântâna.
Separat batem ouăle cu zahărul și sarea. Adăugăm această compoziție peste brânză și încorporăm bine în timp ce punem grișul, amidonul și esența.
Luăm din această compoziție aproximativ 5-6 linguri în care adăugăm ciocolată minim 50% cacao, topită (100-200 g după preferință).
În compoziția de brânză adăugăm stafidele hidratate.
Turnăm în tavă peste blat, compoziția de brânză cu stafide, apoi cea cu ciocolată.
Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 170˚C pentru aproximativ 45-50 de minute.